Brillen

Samen met jou gaan we op zoek naar een montuur dat perfect past bij je gezicht en je persoonlijke stijl. De juiste bril maakt immers een wereld van verschil. Binnen ons uitgebreid aanbod van kwalitatieve topmerken vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Colibris

Voor mensen met een smaller gezicht is het een uitkomst: Colibris brillen. Ze richten zich op fijne metalen monturen met hier en daar een ‘touch’ van kleur of kunststof.

Ophtalmo-David-Beckham-Brillen

David Beckham

Ontworpen in samenwerking met Safilo, toonaangevende fabrikant van luxe brillen in Italië, heeft David een collectie tijdloze monturen samengesteld met de allerbeste materialen.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Dick Moby

De duurzame brillen van Dick Moby bestaan uit gerecycleerd plastic of metaal. Zelfs de etuis en brillendoekjes zijn gemaakt van PET-flessen.
Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Emmanuelle Khanh

Emmanuelle Khanh is een ontwerpster uit Parijs. Haar collectie brillen en zonnebrillen staat gekend om de grote, volumineuze designs die toch elegant zijn. 
Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Face à Face

Prachtige kleuren, pittige vormgeving, excellente kwaliteit, dat zijn enkele van de kernwoorden die Face à Face typeren. Elke collectie brengt weer wat nieuws en overwacht.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

GIGI Studios

De Gigi Studios -brillen zijn gemaakt van nobele materialen zoals acetaat en titanium uit Italië en Japan. Acetaat biedt oneindige mogelijkheden aan kleuren, constructies en vormen.  De toevoeging van katoen zorgt voor comfort, kneedbaarheid en duurzaamheid. Japans Titanium levert pure finesse en elasticiteit en is nikkelvrij.

Ophtalmo-Götti-Brillen

Götti

Sober, strak en subtiel. Dat is Götti in drie woorden. Een merk voor estheten pur sang. Götti is een Zwitsers brillenmerk.

Ophtalmo-Götti-Brillen

Helden

Een goed pantoscopisch vormgegeven bril blijft in essentie een uiterst mooi panto-vormig brilmontuur. Zelfs als er na verloop van tijd veranderingen zijn aangebracht. Een bepaalde stijl en de herkenbare proporties van goede producten zijn tijdloos. Dit uitgangspunt is de basis voor de monturen van Helden.

Ophtalmo-Isabelle-Marant-Brillen

Isabel Marant

Trendy, fashion, vrouwelijk brillen met een goede mix tussen gedurfde en klassieke brillen.
Ophtalmo-Isabelle-Marant-Brillen

Komono

Komono is een Belgisch brillenmerk ontstaan in 2009. Het merk staat gekend om hun unieke, trendy designs die toch draagbaar en toegankelijk zijn. 
Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

La Petite Lunette Rouge

La Petite Lunette Rouge of kortweg LPLR is een stijlvol brillenmerk. Ontworpen én handgemaakt in Frankrijk. LPLR is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen creatief designer Alison Hemmes en Hilarhi Arcade, oprichter van het merk.

Ophtalmo-Lunor-Brillen

Lunor

De brillen van Lunor zijn compromisloze prachtstukken. Schitterende frames waar tijd en ambacht voor nodig zijn.
Ophtalmo-Miga-Brillen

Miga

Miga Studio is geworteld in de intense emoties en culturele rijkdom van Italië, vermengd met de minimale, futuristische Japanse stijlinvloeden. Miga brengt vernieuwing in de brillenmarkt.

Ophtalmo-Mykita-Brillen

Mykita

Het merk staat voor knappe designbrillen zonder schroeven, handgemaakt in Berlijn. Het is hét label voor liefhebbers van neutraal, ingetogen of strak design. Het materiaal is enorm licht en anti-allergisch.

Ophtalmo-Odette-Lunettes-Brillen

Odette Lunettes

Als je op zoek bent naar een leuke Odette Lunettes bril dan ben je iemand die zin heeft in een leuke, trendy en stijlvolle bril. Odette Lunettes is een frisse collectie met oog voor detail. Eline De Munck noemde deze collectie trouwens naar haar trouwe viervoeter... Odette!

Ophtalmo-Odette-Lunettes-Brillen

Salt

Salt is een premium brillenmerk uit Californië dat zich inzet voor hoogwaardige constructie en tijdloos design geïnspireerd door moeiteloze schoonheid.

Ophtalmo-Tom-Ford-Brillen

Tom Ford

Tom Ford baseert zijn collectie op nieuwe en extravagante modellen. De eigenschappen van dit Amerikaanse merk: sex appeal, elegantie en stijl.

Ophtalmo-Tom-Ford-Brillen

Veronika Wildgruber

Veronika Wildgruber is een Duitse ontwerpster uit Berlijn. De collectie is geïnspireerd op architectuur en geometrie. De monturen hebben een sterke en unieke look. 

Ophtalmo-Yellows-Plus-Brillen

Yellows Plus

De eenvoud en pure vormen van oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi geven het brillenmerk Yellows Plus een krachtig en herkenbaar design. Ieder ontwerp komt van zijn hand en typeert zich door de uiterst fijne afwerking.

Afspraak

Kom vrijblijvend jouw nieuwe bril passen.

Maak hier je afspraak