Glasadvies

Een stijlvol montuur is één ding. Natuurlijk bepaalt het glas jouw scherpe zicht, en is het daarom minstens even belangrijk als het montuur. 

Daarom zijn wij -naast een ervaren opticien- ook een Varilux Center. Als een doorwinterde partner van Varilux zorgen wij ervoor dat je brillenglazen netjes afgestemd zijn op je zicht. 

Varilux Center in Mechelen

Varilux is dé nummer 1-fabrikant van kwalitatieve brillenglazen. Varilux Centers worden continu nauwlettend geëvalueerd. De fabrikant kijkt er nauwlettend op toe dat al hun Varilux Centers de erkende 9-proef volgen. Die uitgebreide vakmanschaps- en kwaliteitsgarantie is meteen ook een zekerheid op de best mogelijke service. 

Opticiens met een Varilux Center volgen op regelmatige basis gespecialiseerde trainingen om de laatste nieuwe innovaties en technologieën van Varilux te leren kennen. Hierdoor zijn we getrainde experts in visuele analyses en kunnen we jou op maat adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe bril met Varilux-glazen. 

Comfortabel zicht op een beeldscherm met Eyezen

We kunnen het niet ontkennen: de komst van computers, smartwatches en smartphones hebben ervoor gezorgd dat onze bril ook ons digitale leven moet ondersteunen. Schermtijd is immers vermoeiend voor jouw ogen én kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. 

De computerglazen van Eyezen beschermen je ogen tegen schadelijk blauw licht en voorkomen vermoeide ogen door schermen. Ze maken hiervoor gebruik van een ingebouwde Smart Blue Filter™-technologie, die blootstelling aan schadelijk blauw licht reduceert. 

Eyezen is voor iedereen beschikbaar. Je hoeft dus geen voorschrift te hebben, maar kan ook kiezen voor een bril die je beschermt tegen de kwaaltjes van dagelijks digitaal schermgebruik.

Verkleurende glazen voor lichtgevoeligheid

De zon heeft heel wat positieve eigenschappen - maar nét iets minder voor lichtgevoelige mensen. Wanneer je last hebt van fotofobie of een 2-in-1-bril wil, zijn de verkleurende glazen van Varilux een echte must-have. De Transitions-glazen bevatten immers de snelst reagerende technologie die zich voortdurend aanpast aan de lichtomstandigheden in je omgeving. 

Meer zien in één blik

De Varilux X-serie werd ontworpen met verschillende gezichtsvelden in het achterhoofd. Deze multifocale glazen hebben een zeer bijzondere eigenschap: je kan je blik probleemloos verplaatsen tussen verschillende zichtzones. Zo ervaar je de diepte en breedte van het gezichtsvermogen nog beter dan tevoren. Het klinkt simpel, maar de multifocale glazen van Varilux zijn een ongelofelijke innovatie waarbij je zeer weinig visuele beperking ervaart. 

Een uitgebreid aanbod verschillende glazen

Toch zijn we veel meer dan enkel een Varilux Center. We hebben een uitgebreid aanbod van uitmuntende glasproducten van Zeiss & Hoya. Hierdoor kan je gerust zijn: wanneer je bij ons glasadvies aanvraagt, mag je rekenen op het best mogelijke advies. 

Afspraak

Kom vrijblijvend jouw nieuwe bril passen.

Maak hier je afspraak