Kinderbrillen

Bij de aankoop van een kinderbril wil je natuurlijk graag een montuur kiezen waarmee je kind helemaal zichzelf kan zijn. Bij Optiek Ophtalmo heb je de keuze uit een ruim aanbod aan kleurrijke, hippe kinderbrillen. Deze zijn ook stuk voor stuk zeer stevig, zodat je kleine spruit onbezorgd kan ravotten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. 

Kom langs in onze winkel en ontdek onze volledige collectie.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Lafont

Bent u op zoek naar een mooie kinderbril voor uw zoon of dochter? Denk dan zeker eens aan de vrolijke, maar ook stoere monturen van het bekende merk Lafont.

Ophtalmo-Little-paul-joe-Brillen

Little Paul & Joe

Kinderbrillen die gewoon met de mode meegaan: dat is wat Little Paul & Joe belooft. Dit merk specialiseert zich in trendy designs die ideaal zijn voor modebewuste kinderen. De monturen zijn volwassen en stijlvol, met een klein speels randje dat ieder kinderhart sneller laat kloppen. 

Ophtalmo-Little-Vinyl-Factory-Brillen

Little Vinyl Factory

Little Vinyl Factory maakt een collectie brillen die speciaal is ontworpen voor de meest stijlvolle kinderen en wordt gekenmerkt door de soundtrack van ons leven.

Ophtalmo-Milo-and-me-Brillen

Milo & Me

Milo & Me kids eyewear is stevig, lichtgewicht en super flexibel. Bovendien zijn ze stoer, hebben ze trendy kleuren en staan ze super bij iedereen.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Nike

De kinderbrillen van Nike zijn gemaakt van een extra lichtgewicht materiaal waardoor ze super comfortabel aanvoelen. Deze monturen zijn verfraaid van opvallende kleuren. Daarnaast zorgen de kanalen aan de binnenkant van de poten voor een verbeterde luchtstroming.

Afspraak

Kom vrijblijvend jouw nieuwe bril passen.

Maak hier je afspraak