Lenzen

Tijd voor een nieuwe kijk op de wereld, maar geen zin in een (nieuwe) bril? Dan zijn contactlenzen dé ideale oplossing. Ze brengen het beste van twee werelden met zich mee: de voordelen van een bril, zonder de nadelen van een bril. We leggen het even uit. 

De voordelen van lenzen

Contactlenzen bieden ontelbaar veel voordelen. Dat zullen dragers van contactlenzen eensgezind bevestigen. De belangrijkste voordelen van contactlenzen zijn onder andere:

  • Onzichtbaar. Misschien wel dé nummer 1-reden om voor contactlenzen te kiezen. Contactlenzen zijn immers onzichtbaar en zorgen ervoor dat het om jou draait, niet om je montuur. 
  • Goedkoop. Contactlenzen zijn vrij goedkoop en daardoor ook makkelijk vervangbaar. Ze bieden daarom een goedkoop alternatief voor een ietwat duurdere bril. Mooi meegenomen!
  • Handig. Lenzen zijn klein, makkelijk mee te nemen. Het is ook een pak moeilijker om lenzen te vergeten. Je hebt ze immers altijd in!

Contactlenzen die bij je levensstijl passen

De ideale lens voor een sporter of voor een gezellig avondje? Die verschillen wel wat van elkaar. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor contactlenzen die passen bij jouw ogen én jouw levensstijl. We kiezen er daarom bewust voor om onze klanten bij te staan in de keuze van hun lenzen. Onze uitgebreide oogmetingen, aanpassingen en regelmatige controles zijn hiervan het beste bewijs.

Bestel lenzen online

Op zoek naar nieuwe lenzen? Dan kan je deze snel en makkelijk bestellen via onze webshop op Ilens. Bekijk ons volledige aanbod en bestel je lenzen vandaag nog!

Bestel jouw lenzen

Afspraak

Kom vrijblijvend jouw nieuwe bril passen.

Maak hier je afspraak