Ons Aanbod

Kijk eens aan: onze services zijn er voor jou. Afgestemd op jouw unieke situatie. Goed gezien, toch? Ontdek onze aanpak op maat.

Brillen

Brillen

Duik in onze unieke collectie brillen. Geselecteerd door ervaren vakmensen. Met het hoogwaardige glas van Varilux. Karaktervolle designs en een uitstekende kwaliteit. Voor hem en haar, jong en oud.

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Weg met saaie kinderbrillen! Vandaag de dag moet een kinderbril oerdegelijk zijn voor het gekste ravotplezier, maar ook zeer modebewust voor de trendsettende tieners.

Image

Zonnebrillen

Schitter, de hele zomer lang. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende trends. Maak je outfit compleet met de zonnebril die bij je past.

Lenzen

Lenzen

De juiste lenzen maken je leven makkelijker. Vind samen met ons de lens die bij jouw ogen past. Hoge kwaliteit, duurzame materialen, maximaal effect.

Oogmeting

Oogmeting

Wil je het leven scherper zien? Dan moet je starten met een professionele oogmeting. Zo bepalen we precies jouw gezichtsscherpte. En weten we perfect welke brilglazen of lenzen jouw zicht weer helemaal op punt zetten.

Image

Glasadvies

Een stijlvol montuur is één ding. Maar het glas bepaalt jouw scherpe zicht. Optiek Ophtalmo is daarom ook een Varilux Center. Deze fabrikant van brilglazen levert al jarenlang de hoogste kwaliteit op de markt.

Neem contact op

Onze-Lieve-Vrouwestraat 127
2800 Mechelen

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 18:00

Zondag - Maandag
Gesloten

Team Ophtalmo