Over ons

Een bril kopen is méér dan beter zien. Het is vaak een statement maken. Het is de kers op de taart van een outfit. Het symboliseert jouw persoonlijkheid en karakter. Dat weten we bij Ophtalmo na 40 jaar maar al te goed.

Mode & Stijl, Innovatie & Techniek

Jazeker, we hebben een diepgaande passie voor mode en stijl. Maar evengoed voor innovatie en techniek. Zo integreren we baanbrekende technologische vernieuwingen in onze service.

Dat doen we om jou nog beter van dienst te zijn. En producten te creëren die je zicht op de wereld verscherpen.

Image

Happy Vision

Onze visie op brillen is een visie op geluk. Het geluk van onze klanten die eerlijk geholpen worden en met een bril naar huis gaan die méér doet dan wat-ie belooft.

Maar ook ons geluk. Want eerlijk: we doen ons werk doodgraag. En bouwen een sterke relatie uit met onze klanten, die we nooit nog zouden kunnen missen.

Anne

Anne

Stephane

Stephane

Tom

Tom

Image

Dat tikje extra

En dus doen we ook zelf meer dan we beloven. Om onze klanten tevreden te maken, is niks ons te veel. Herstellingen, onderhoud, tips, stijladvies… Het hoort er allemaal bij, het is allemaal inbegrepen.

Want je zal het zien: bij hoge kwaliteit, daar komt ook een uitzonderlijk straffe service bij kijken. Eentje waar je jarenlang op kan vertrouwen.

Neem contact op

Onze-Lieve-Vrouwestraat 127
2800 Mechelen

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 18:00

Zondag - Maandag
Gesloten

Team Ophtalmo