Zonnebrillen

Wij helpen je met veel plezier in je zoektocht naar het perfecte model. Kom langs in onze winkel om onze volledige collectie te bewonderen of neem alvast een kijkje op onze website.

Ophtalmo-Zonnebrillen-David-Beckham

David Beckham

Ontworpen in samenwerking met Safilo, toonaangevende fabrikant van luxe brillen in Italië, heeft David een collectie tijdloze monturen samengesteld met de allerbeste materialen.

Ophtalmo-Zonnebrillen-David-Beckham

Emmanuelle Khanh

Emmanuelle Khanh is een ontwerpster uit Parijs. Haar collectie brillen en zonnebrillen staat gekend om de grote, volumineuze designs die toch elegant zijn. 

Ophtalmo-Zonnebrillen-GIGI-Studios

GIGI Studios

De Gigi Studios -brillen zijn gemaakt van nobele materialen zoals acetaat en titanium uit Italië en Japan. Acetaat biedt oneindige mogelijkheden aan kleuren, constructies en vormen.  De toevoeging van katoen zorgt voor comfort, kneedbaarheid en duurzaamheid. Japans Titanium levert pure finesse en elasticiteit en is nikkelvrij.

Ophtalmo-Isabelle Marant-Optische-Brillen

Isabel Marant

Trendy (Fashion), vrouwelijk brillen met een goede mix tussen gedurfde en klassieke brillen.
Ophtalmo-Zonnebrillen-Jimmy-Choo

Jimmy Choo

Met Jimmy Cho eyewear collectie krijg je een klassieke en provocerende stijl. De modellen hebben glinsterende en verfijnde details.

Ophtalmo-Zonnebrillen-Jimmy-Choo

Komono

Komono is een Belgisch brillenmerk ontstaan in 2009. Het merk staat gekend om hun unieke, trendy designs die toch draagbaar en toegankelijk zijn. 

Ophtalmo-Zonnebrillen-Odette-Lunettes

Odette Lunettes

Als u op zoek bent naar een leuke Odette Lunettes bril dan bent u iemand die zin heeft in een leuke, trendy en stijlvolle bril. Odette Lunettes is een frisse collectie met oog voor detail. Eline De Munck noemde deze collectie trouwens naar haar trouwe viervoeter... Odette!

Ophtalmo-Zonnebrillen-Ray-Ban

Ray-Ban

Ray-Ban is sinds generaties marktleider op het gebied van (zonne)brillen met een authentieke en tijdloze stijl, premium brillenglazen en monturen.
 
Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Saint Laurent

De brillen van Saint Laurent zijn mooi en van uitstekende kwaliteit, met een consistente identiteit en kenmerkende eigenschappen.

Ophtalmo-Colibris-Optische-Brillen

Salt

Salt is een premium brillenmerk uit Californië dat zich inzet voor hoogwaardige constructie en tijdloos design geïnspireerd door moeiteloze schoonheid.

Ophtalmo-Zonnebrillen-Serengeti

Serengeti

Serengeti zonnebrillen staan voor technologie en innovatie. Het merk combineert twee verschillende glastechnieken met elkaar.

Ophtalmo-Zonnebrillen-Tom-Ford

Tom Ford

Tom Ford baseert zijn collectie op nieuwe en extravagante modellen. Deze zijn de meeste eigenschappen van dit Amerikaanse merk: sex appeal, elegantie en stijl.

Afspraak

Kom vrijblijvend jouw nieuwe bril passen.

Maak hier je afspraak